Feljegyzések a túráról: Ugyan nem jutottunk túl messze, de legalább stílusosak voltunk közben

szept. 10., 12:00

Amint azt Ön is tudja, a túrázás papíron remek ötletnek hangzik – megmozgatjuk a testünket, dolgozunk a fittségünkön, ráadásul minden egyes lépésben élvezhetjük a természet szépségét. Csakhogy a valóság azonban gyakran egészen más. Az út nagy részében dombnak felfelé küzdünk, csak a lábunk alá nézünk, nehogy kicsavarodjon a bokánk, a csúcson a kilátás pedig nem sokat ér, mert felhős és ködös az idő. Ekkor kell a legtöbbet kihoznia belőle: pózoljon, az új, szuper szettjében pedig készítsen néhány tartalmat a közösségi oldalakra. Tehát minden túra szabálya a következő: egy jó szett megmenti az egész kirándulást.


Fotó: Freepik.com 

Egy stílusos, funkcionális ruházat egészen a célig kíséri Önt

Kirándulások és hosszú túrák esetén a megfelelő ruházat a minőségi élmény alfája és omegája. A funkcionalitás és az illeszkedés kulcsfontosságú. Hiszen Ön sem akarja, hogy minden lépésnél igazítania kelljen a leggingset, ami folyton lecsúszik, vagy állandóan le kelljen húzogatnia a pólót, amely túl rövid, így felcsúszik a hátára. Válasszon a DIM Sport márka kínálatából, amely egyaránt megfelel az igényes sportolók és a divatrajongók kritériumainak. Fordítson figyelmet az egész öltözék kiválasztására, a zoknitól a fejpántig, és igazítsa a választást az időjáráshoz.

Ruházat túrázáshoz – ellenőrző lista:

  • sportbugyi
  • sportmelltartó széles pántokkal
  • magas szárú outdoor zokni
  • funkcionális leggings
  • funkcionális póló
  • funkcionális pulóver hüvelykujj-kivágással
  • mellény
  • túracipő

Fotó: Freepik.com 

A motoros rövidnadrág és a sportos leggings stílust és kényelmet kölcsönöz

Nehezen találnánk a szekrényünkben univerzálisabb darabot egy leggings-nél. Van kedve egy adag eleganciához? Vegyen fel hozzá egy hosszabb fazonú, fehér inget és kötött mellényt. Vagy inkább a streetwear közösséghez szeretne tartozni? Akkor viselje túlméretezett mintás pólóval és trendi tornacipővel. A hegyekben is értékelni fogja, ahol kényelmet és funkcionalitást biztosít. A nyári hónapokban vegye fel a rövid változatát, a biker rövidnadrágot, és már jöhetnek is a kalandok!

Fotó: Freepik.com

Az edzésről a kávézóba, sportmelltartóban

A sportruházatot könnyen viselheti még a városban is. Nagyon népszerűek a sportos leggings vagy rövidnadrág és a hozzá illő sportmelltartó vagy top kombinációjából álló, ún. matching szettek. Nemcsak a divatguruk csodáló pillantásait, hanem a kényelmet is garantálják. A sportos darabok kényelmes és légáteresztő anyagokból készülnek, amelyek sehol nem dörzsölnek és nem látszik rajtuk az izzadtság .

Bambus shorts darabjaink ráadásul elöl varrásmentesek és magas derékrésszel rendelkeznek, amely nem szorít, mégis jól tart.